Q10-koenzimmel a bőr fiatalságának megőrzéséért

A Q10-koenzim egy zsírban oldódó vegyület, mely számos jótékony hatással rendelkezik, többek között gátolhatja a bőr öregedését. A Q10-koenzim természetes módon megtalálható szervezetünkben, legnagyobb arányban a szív, a vesék, a máj és a hasnyálmirigy tartalmazzák. Legjobb élelmi forrásai a hús- és halfélék, továbbá egyes zöldségek, gyümölcsök és diófélék. Az évek múlásával szervezetünk egyre kevesebb Q10-et termel, ezért egy bizonyos kor felett érdemes lehet étrend-kiegészítő szedésével támogatni szervezetünk Q10-bevitelét.

szep-bor-haj-q10

A Q10-koenzim hozzájárulhat bőrünk védelméhez

A Q10-koenzim hidratáló hatással rendelkezik, elősegítheti a bőr feszességének és rugalmasságának megőrzését, hozzájárulhat az apró ráncok eltüntetéséhez. Védelmet biztosít az olyan külső tényezők káros hatása ellen, mint UV-fény és környezeti szennyeződések. Sejtregeneráló tulajdonsággal bír, stimulálja a kollagéntermelést.

A Q10-koenzim antioxidáns hatással bír

Antioxidáns hatása révén elősegíti a bőr védelmét a káros, külső hatásokkal szemben, mint például az UV-fény vagy a környezeti szennyeződések. Blokkolja a melanintermelésért felelős tirozináz enzim aktivitását, ezáltal hozzájárul a pigmentfoltok csökkentéséhez és a bőr simaságának megőrzéséhez.

Q10 étrend-kiegészítők

A Q10 étrend-kiegészítők között tablettákat, kapszulákat és cseppeket is találhatunk. Az alábbiakban bemutatjuk Webáruházunk néhány népszerű Q10 termékét:

1. BioTech USA Q10 100 mg (60 kapszula)

⦿ A BioTech USA terméke kizárólag természetes forrásokból nyert, extra minőségű Q10 koenzimet tartalmaz.

⦿iA Q10 koenzim fontos szerepet játszik az energiatermelési folyamatokban, s természetes módon megtalálható az emberi szervezetben - szervezetünk ugyanis termeli, de a mennyisége az életkor előrehaladtával csökken.

⦿iSegítséget nyújthat a szív- és érrendszer támogatásában (a szívizom oxigénnel való ellátását segíti), fáradékonyság, stressz esetén, betegség/műtét utáni gyorsabb felépülésben, hiánybetegségeknél, továbbá pangásos betegségeknél.

⦿ Glutén-, GMO-, laktóz- és titán-dioxid mentes termék!

Termék megtekintése

2. GAL Q10+MCT olaj (250 ml)

⦿ Fenntartható gazdaságból származó MCT-olajjal.

⦿ A Q10 egy kristályos anyag, amely vizes közegben semennyire, de jól olajos közegben is csak melegen oldódik, s oldatban tartása nehéz, miközben kristálymentesség híján a felszívódása gyér. Termékünkben egy egyszerű, de mások által eddig mégsem alkalmazott új megoldással éltünk e probléma kiküszöbölésére: a lehető legmagasabb koncentrációjú Q10-oldatot hoztuk létre, amely széles hőmérséklet-tartományban képes a Q10-et kristálymentes, oldott állapotban tartani.

⦿iFenntartható gazdaságból származó pálmamagból nyert MCT-olajban oldottuk, hogy elégtelen epetermelés esetén se legyen akadályozott a felszívódás. A stabilitás biztosítására, és egyben a Q10 megfelelő szervezeten belüli redukálásának támogatásához egyedi antioxidáns rendszerünket is hozzáadtuk, amely többek közt a görög zsálya levelének ún. szuperkritikus extrakciójából, vöröspálma gyümölcséből és növényi olajokból nyert tokoferolokból és tokotrienolokból áll.

Termék megtekintése

3. Vitaking Koenzim Q-10 gélkapszula 100mg (30 db)

⦿ A Q-10 koenzim (más néven CoQ10, Q10, Vitamin-Q10, ubiquinone) egy olyan anyag, amit minden élő szervezet előállít kisebb-nagyobb mennyiségben. A koenzim egy enzim működéséhez szükséges. A nevében a Q és a 10 a kémiai összetételére utal.

⦿ 25-30 éves kor felett javasolt naponta pótolni. Akkor a legjobb a hasznosulása, ha némi zsiradékot is tartalmaz az étrend amivel együtt fogyasztja valaki. Idősebb korban ajánljuk a fogyasztását, illetve manapság egyre népszerűbb a fiatalabb sportolók körében.

⦿ A Vitaking Koenzim Q-10 gélkapszulánként 100 mg hatóanyagot tartalmaz.

Termék megtekintése

Q10 koenzim termékek!

Q10 100 mg 60 kapszula(BioTech USA)

Q10 100 mg 60 kapszula (BioTech USA)

Természetes forrásokból nyert, extra minőségű Q10 koenzimet tartalmaz.

Ár: 4990 Ft
Megnézem

BioTech USA H2O Q10 100mg60db kapszula

BioTech USA H2O Q10 100mg 60db kapszula

Antioxidánsokat és vízben oldódó Q10-et tartalmazó kapszula. A H2O Q10 vízben oldhatósága a Q10 gyorsabb, hatékonyabb felszívódásban segít.

Ár: 5690 Ft
Megnézem
Újdonság

Bioheal Q10 Koenzim 60 Mg30 db lágykapszula

Bioheal Q10 Koenzim 60 Mg 30 db lágykapszula

A B1-vitamin támogatja a szív megfelelő működését, a szelén elősegíti a pajzsmirigy normál működését és segíti a haj és a körmök egészségének megőrzését, az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Ár: 2260 Ft
Megnézem

Herbiovit Q10 H2O Vitallágykapszula 60db

Herbiovit Q10 H2O Vital lágykapszula 60db

Vízben oldódó Koenzim-Q10-et tartalmazó lágyzselatin kapszula

Ár: 4850 Ft
Megnézem
Újdonság

WTN Nano Q10+ 50 ml

WTN Nano Q10+ 50 ml

Nagy biohasznosulású formula a sejtek energiatermeléséhez, az oxidatív stressz elleni védekezéshez.

Ár: 5700 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!