A Q10-koenzim szépségápoló tulajdonságai

A Q10-koenzim természetes szépségápoló hatásokkal rendelkezik: hidratáló és antioxidáns tulajdonsággal bír, hozzájárul a bőr fiatalságának megőrzéséhez és az öregedési folyamatok lassításához, hozzájárulhat az apró ráncok eltüntetéséhez. 

Bőrápolási tippek

Elősegítheti a bőr fiatalságának megőrzését

A Q10-koenzim hozzájárul a bőr feszességének és rugalmasságának fenntartásához, valamint hozzájárulhat a kisebb ráncok eltüntetéséhez. Védelmet biztosít az olyan külső tényezők káros hatása ellen, mint UV-fény és környezeti szennyeződések. Sejtregeneráló tulajdonsággal bír, stimulálja a kollagéntermelést.

Hozzájárulhat az apró ráncok eltüntetéséhez

Lassíthatja az öregedési folyamatokat, a már kialakult, apró ráncok eltüntetéséhez is hozzájárulhat. 

Védelmet nyújthat a külső hatásokkal szemben

Antioxidáns hatása révén elősegíti a bőr védelmét a káros, külső hatásokkal szemben, blokkolja a melanintermelésért felelős tirozináz enzim aktivitását, ezáltal hozzájárul a pigmentfoltok csökkentéséhez és a bőr simaságának megőrzéséhez.

Tippek bőrápoláshoz

1. Maradjunk hidratáltak! -Bőrünk rugalmasságának, szépségének és fiatalságának megőrzéséhez elengedhetetlen a bőséges folyadékbevitel biztosítása. Az ideális alternatívák folyadékpótlás gyanánt elsősorban a víz, a gyógytea, valamint a cukrozatlan üdítő jelentik.

2. Rendszeres arctisztítás - Ne hagyjuk ki napi rutinunkból az esti (és reggeli) arctisztítás lépését, hogy megszabadítsuk bőrünket a sminkmaradványoktól és a nap során a bőrön felgyűlt káros anyagoktól.

3. Ügyeljünk a napvédelemre! - Hogy megóvhassuk bőrünket a nap káros sugaraitól, rendszeresen alkalmazzunk fényvédőt vagy fényvédőt is tartalmazó krémet.

4. Bőrápolási rutinunk ne legyen túl bonyolult! -Bőrápolási rutinunkban alapesetben érdemes az arany középútra törekedni: adjuk meg bőrünknek a megfelelő ápolást, ugyanakkor ne alkalmazzunk egyszerre túl sok terméket, mivel azzal irritálhatjuk bőrünket. Az egyedi, számunkra megfelelő bőrápolási rutin megválasztásában bátran kérd szakember segítségét! :)

5. Ne „bizeráljuk” az arcbőrt! :) -Az emberek jelentős része hajlamos akaratlanul is piszkálni az arcbőrét, különösen, ha azon pattanást vagy valamilyen bőr-egyenlőtlenséget érzékel. A kezünkön keresztül könnyedén káros anyagokat és szennyeződéseket juttathatunk arcbőrünkre, ami további pattanások kialakulásához, bőrirritációhoz és fertőzéshez vezethet, ezért igyekezzünk tudatosan elkerülni bőrünk napközbeni érintését, figyeljünk oda továbbá az arcbőrrel érintkező tárgyak (szemüveg, telefon) rendszeres tisztítására a szennyeződések elkerülésének érdekében.

 

Q10 koenzim termékek!

Q10 100 mg 60 kapszula(BioTech USA)

Q10 100 mg 60 kapszula (BioTech USA)

Természetes forrásokból nyert, extra minőségű Q10 koenzimet tartalmaz.

Ár: 4990 Ft
Megnézem

BioTech USA H2O Q10 100mg60db kapszula

BioTech USA H2O Q10 100mg 60db kapszula

Antioxidánsokat és vízben oldódó Q10-et tartalmazó kapszula. A H2O Q10 vízben oldhatósága a Q10 gyorsabb, hatékonyabb felszívódásban segít.

Ár: 5690 Ft
Megnézem
Újdonság

Bioheal Q10 Koenzim 60 Mg30 db lágykapszula

Bioheal Q10 Koenzim 60 Mg 30 db lágykapszula

A B1-vitamin támogatja a szív megfelelő működését, a szelén elősegíti a pajzsmirigy normál működését és segíti a haj és a körmök egészségének megőrzését, az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Ár: 2260 Ft
Megnézem

Herbiovit Q10 H2O Vitallágykapszula 60db

Herbiovit Q10 H2O Vital lágykapszula 60db

Vízben oldódó Koenzim-Q10-et tartalmazó lágyzselatin kapszula

Ár: 4850 Ft
Megnézem
Újdonság

WTN Nano Q10+ 50 ml

WTN Nano Q10+ 50 ml

Nagy biohasznosulású formula a sejtek energiatermeléséhez, az oxidatív stressz elleni védekezéshez.

Ár: 5700 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!